Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) با تولید پلتفرم پنجره واحد خدمات الکترونیک در استان مازندران سهم بسزایی در کاهش وقت، سهولت و دسترسی آسان مردم به خدمات الکترونیک دستگاه های اجرایی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا به نقل از  مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اسماعیل اعزی سرپرست این اداره کل در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) اظهار کرد: به‌منظور بهبود شرایط اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی و رفاه مردم، استقبال و حمایت مسئولان دولتی و حکومتی از سرمایه‌گذاران، مجریان توسعه فناوری و تجربه پیشتازان این عرصه، به‌عنوان پشتوانه‌ای سیاسی، بیش از گذشته مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در واقع شرکت فناپ با تکیه بر توانایی سرمایه‌های انسانی و دانش‌بنیانی خود و با توسعه کارآفرینی در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات نقش موثری در تولید پلتفرم پنجره واحد خدمات الکترونیک به منظور یکپارچه سازی خدمات دستگاه های اجرایی، تسهیل استعلامات بین دستگاهی و افزایش سطح دسترسی سرویس‌گیرندگان و سرویس‌دهندگان این سامانه در استان دارد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ) در ادامه این نشست درخصوص فعالیت های این شرکت اظهار کرد: هلدینگ فناپ وابسته به گروه مالی پاسارگاد به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات خصوصی ایران در پنج حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل پرداخت و تجارت الکترونیکی، ارتباطات و سرویس‌های ارزش افزوده، خدمات مالی (بورس، بانک و بیمه)، نوآوری و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، راهکارهای جامع یکپارچه سازمانی و دولت الکترونیک در قالب EPC فعالیت می‌کند.
وی با اشاره به رویکرد فناپ در آینده خاطرنشان کرد: بومی‌سازی فناوری‌ها و ابزارهای جدید با فرهنگ غنی و کهن ایرانی، بهره‌گیری هدفمند از فناوری‌های روزآمد در زندگی ایرانیان و افزایش کیفیت زندگی ایرانی مهمترین هدف این شرکت است و در واقع فناپ «زندگی بر مدار فناوری» را دنبال می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پرداخت دولت شرایط اقتصادی علم و فناوری فناوری تجارت الكترونيك رفاه پنجره واحد دسترسی خدمات الکترونیک ابزار پلتفرم سرمایه انسانی استان مازنداران خبر مازندران فناپ خدمات الکترونیک فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فردا با افتتاح پروژه فیبر نوری قم، پوشش فیبر نوری به ۷.۵ میلیون خانوار می‌رسد و این پوشش تا پایان سال به ۱۴ میلیون خانوار خواهد رسید.

وی افزود: ظرفیت شبکه انتقال کشور در ابتدای دولت ۳۱.۵ ترابیت برثانیه بوده است که اکنون به بیش از ۶۰ ترابیت برثانیه رسیده است و حدود ۲۰ ترابیت برثانیه آن با تجهیزات داخلی توسعه یافته است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ظرفیت شبکه IP کشور دو برابر شده و از ۲۸ به ۵۵ ترابیت برثانیه رسیده است، گفت: ظرفیت پهنای باند کشور هم حدود دو برابر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد